Mancera Coco Vanille EDP (W)

13 000 Lekë
Vëllimi
  • 120 ml
Sasia
4
out of stock

Mancera Coco Vanille, është një parfum prestigjoz i shtëpisë Fanceze të parfumeve Mancera. Aroma është shumë e vlerësuar, jo vetëm femrat që e përdorin por edhe nga meshkujt.

Kombinimi perfekt i përbërësve bëjnë që kjo fragrancë nga Mancera të jetë sa origjinale aq edhe e përsosur.

Hapja e Mancera Coco Vanille bëhet me notat e arrës së kokosit (Coconut) dhe pjeshkës, e ndjekur nga aroma e ylang ylang dhe jaseminit Egjiptian, që përbejnë edhe zemrën e parfumit.

Mbyllja është tejet intense dhe sensuale falë kombinimit të notave drusore të sandalit, vaniljes së Madagaskarit dhe miskut të bardhë e cila të jep një ndjesi relaksi e gjitha kjo fale Mancera Coco Vanille.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Mancera Coco Vanille EDP (W)

13 000 Lekë