• -1 000 Lekë
  • Ruaj 1 000 Lekë

Lattafa Amethyst EDP (unisex)

4 900 Lekë
5 900 Lekë

Lattafa Amethyst Eau de Parfum nga Lattafa është një aromë e ngrohtë me vanilje, qelibar dhe trëndafila. Parfum per meshkuj dhe për femra, i hedhur në treg në vitin 2021.

Ideal për përdorim të përditshëm, sidomos në ditët e ftohta të vitit.

Parfumi hapet me piper rozë pikant dhe bergamot të freskët. Nota e zemrës është lule me trëndafila turk, trëndafila bullgar dhe jasemin. Oudh, vanilja dhe qelibari e rrethojnë në mënyrë të përkryer parfumin në bazë.

Lattafa Amethyst është një përzierje jashtëzakonisht e suksesshme e trëndafilave, Oudh dhe notave të ngrohta që është shumë e përshtatshme për çdo rast. 

Let the compliments flow!

Lattafa

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Lattafa Amethyst EDP (unisex)

5 900 Lekë 4 900 Lekë

Related articles on blog