Lalique L'Amour EDP (W)

7 700 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
5
out of stock

Lalique L'Amour Eau de Parfum për femra është është një fragrancë e frymëzuar nga dashuria e pafund. Ashtu si vetë dashuria, kjo aromë është e ëmbël dhe magjepsëse. 

Lalique L'Amour aromë e parezistueshme me nota floreale-drusore për një grua romantike dhe elegante.

Fragrancë ideale për përdorim gjatë ditës.
Parfumi Lalique L'Amour hapet me notat e nerolit, trëndafilit dhe bergamotit.

Në zemër të fragrancës dalin në pah akordet e jaseminit, tuberozës dhe gardenias. Parfumi mbyllet me notat drusore të drurit të kedrit, sandalit dhe myshkut.

Lalique

Referencat specifike

Lalique L'Amour EDP (W)

7 700 Lekë