Lalique Encre Noire A L'Extreme EDP (M)

6 900 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Lalique Encre Noire A L'Extreme

Në kufirin midis dritës dhe hijes. Pikërisht këtu gjendet Eau de Parfum Lalique Encre Noire A L'Extreme.

Një fragrancë më aromë të fortë druri, sensuale, që kombinon akordet e selvisë dhe elementë të tjerë të tokës. Aromë e krijuar për të gjithë burrat e fortë që nuk kanë frikë nga pengesat. Aroma do të zgjojë sensualitetin tuaj dhe do t'ju japë forcë. 

Lalique Encre Noire A L'Extreme, është një përkufizim i ri i burrërisë. I krijuar në mënyrë, më sensuale, më të pasur,  elegante, të sofistikuar dhe joshëse, Encre Noire A L'Extreme vjen si versioni i përmirësuar i parfumit Lalique Encre Noire.

Lalique

Referencat specifike

Lalique Encre Noire A...

6 900 Lekë