Lalique - Encre Noire A L'Extreme EDP (M)

  7 900 Lekë

  Në kufirin midis dritës dhe hijes. Pikërisht këtu gjendet Eau de Parfum Lalique Encre Noire A L'Extreme.
  Një fragrancë më aromë të fortë druri, sensuale, që kombinon akordet e selvisë dhe elementë të tjerë të tokës. Aromë e krijuar për të gjithë burrat e fortë që nuk kanë frikë nga pengesat. Aroma do të zgjojë sensualitetin tuaj dhe do t'ju japë forcë.

  Lalique Encre Noire A L'Extreme, është një përkufizim i ri i burrërisë. I krijuar në mënyrë, më sensuale, më të pasur, elegante, të sofistikuar dhe joshëse, Encre Noire A L'Extreme vjen si versioni i përmirësuar i parfumit Lalique Encre Noire.

  Lalique

  Referencat specifike

  Lalique - Encre Noire A...

  7 900 Lekë