• -20%
  • Ruaj 20%

Kilian Black Phantom EDP (unisex)

24 000 Lekë
30 000 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
Sasia
1
out of stock

Kilian Black Phantom "Memento Mori" (unisex)

Frymëzuar nga detet e trazuara, anijet pirate dhe ujërat e zeza e të thella plot me mister.

Black Phantom "Memento Mori" zbulon thesaret e tij të fshehura për hundën kureshtare. 

Akordi i rumit nga Martinika, i ngjashëm me 'ujin e piratëve', nxjerr në zemër aromën e kafesë së fortë, e balancuar nga esenca e vetiverit.

Një pickim vdekjeprurës i akordit të cianurit fshihet kërcënues, si buzëqeshja nga vetë vdekja. Buzëqeshni ndërsa kallam sheqeri dhe druri i sandalit i errët dhe kremoz sigurojnë që një udhëtim i mundimshëm të ketë një shpërblim të ëmbël.

Përbërësit: Rum, Kafe, Cianid, Drutë në të gjitha format e tyre - nga druri i sandalit te druri i kedrit, nga paçuli te Vetiveri, por gjithmonë me një prekje nga Kilian: kakao, konjak, uiski, si një kujtesë e trashëgimisë së Kilian. 

Parfumeri: Sidonie Lanceseur

Let the compliments flow!

Kilian

Referencat specifike

Kilian Black Phantom EDP...

30 000 Lekë 24 000 Lekë