Fragrancë mashkullore, tepër sensuale. Një Parfum Oriental që kombinon notat e luleve dhe të drurit, i dedikuar mashkullit joshës edhe të ndërgjegjshëm.

  Fragranca hapet me notat e limonit të Amalfit, bergamoto, mandarinës dhe luleve te portokallit. Në notat e zemrës kemi një miks lulesh të kombinuara me jaseminin, kanellën dhe kardamonin. Mbyllja e fragrancës karakterizohet nga notat drusore, falë aromave të patchoulit Indian, drurit të sandalit Indonezian, vaniljes së Madagaskarit dhe fasules tonka Venezueliane.

  Let the compliments flow!

  JOOP!
  3414206000608

  Referencat specifike

  Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

  JOOP! - Home EDT (man)

  5 900 Lekë