Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum EDP (M)

12 000 Lekë
Vëllimi
  • 75 ml
  • 125 ml
Sasia
13
out of stock

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Një nga fragrancat më të reja nga JPG, e hedhur në treg në 2020, Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum është një fragrancë për meshkujt me personalitet të fortë. Kombinimi i notave Orientale-Drusore e kalojnë në një tjetër nivel koleksionin Le Male.

Hapja e parfumit karakterizohet nga notat e kardamonit që do ju japi kënaqësi që në nuhatjen e parë. Zemra e parfumit përbëhet nga kombinimi misterioz i irisit me livandën aromantike dhe në mbyllje do ndihen fuqishëm notat e vaniljes së ngrohtë.

Let the compliments flow!

Referencat specifike

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Super Super parfum

Was this comment useful to you? Yes No

Jean Paul Gaultier Le Male...

12 000 Lekë