Hermes Terre D'Hermes EDT (M)

12 500 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
3
out of stock

Hermes Terre D'Hermes 

Hermes Terre D'Hermes një fragrancë që i ka rezistuar kohës, e krijuar në vitin 2006 nga parfumierja Jean-Claude Ellena, vazhdon të jetë edhe sot një nga fragrancat mashkullore më të pëlqyera.

Hemres Terre D'Hermes tregon për lidhjen e njeriut me tokën, dialogun e tij të respektueshëm dhe të ekuilibruar me natyrën dhe elementët. Terre d’Hermès është parfumi që e kthen njeriun në origjinën e tij, në burimin e fuqisë së tij krijuese.

Parfumi hapet me notat e portokallit dhe bergamotit, të ndjekura në zemër nga akordet pikante të piperit. Në mbyllje, për ti dhënë sensualitet dhe intensitet janë kombinuar akordet drusore të kedrit, vetiverit dhe patchoulit me notat e benzoinën.

Let the compliments flow!

Hermes

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Hermes Terre D'Hermes EDT (M)

12 500 Lekë