Gucci - Flora Gorgeous Gardenia EDP (woman)

  12 000 Lekë

  Flora Gorgeous Gardenia, fragranca më e re nga Gucci, e hedhur në treg në vitin 2021.

  Parfum me nota floreale për femra, i krijuar nga Honorine Blanc dhe Alberto Morillas. Gorgeous Gardenia EDP, vjen si versioni i ri dhe i përmirsuar i parfumit Gucci Flora.


  Parfumi hapet me notat luleve të dardhës, të ndjekura në zemër nga akordet e gardenias dhe jaseminit. Në mbyllje të fragrancës janë kombinuar akordet e panxharit të sheqerit dhe patchoulit.

  Let the compliments flow!

  Gucci

  Referencat specifike

  Gucci - Flora Gorgeous...

  12 000 Lekë