Gucci Bloom EDP (W)

10 900 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
1
out of stock

Bloom nga Gucci, një fragrancë floreale për femra, e hedhur në treg në vitin 2017.

Parfumi Bloom është krijuar nga mjeshtri i parfumerisë Alberto Morillas, për femrat romantike. Parfum ideal për përdorim të përditshëm.

Parfumi është krijuar nga kombinimi i akordeve të jaseminit, tuberozës dhe rangoom creeper.

Let the compliments flow!

Gucci

Referencat specifike

Gucci Bloom EDP (W)

10 900 Lekë