Giorgio Armani - Acqua Di Gio Profondo EDP (man)

    12 500 Lekë

    Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo EDP për meshkuj zhyt shqisat tuaja në thellësitë e detit, ku bluja merr nuancat e saj më të errëta. Zbuloni dhe eksploroni një dimension të ri të ujit dhe shpirtit tuaj. Aromë aromatike detare për mashkullin modern. Vazhdimi më intens i linjës së aromës legjendare Acqua di Giò.

    Përbërja e parfumit:

    Shqisat tuaja do të përjetojnë një stimulim më intensiv nga aroma e parë, kur freskia e mandarinës së gjelbër dhe kthelltësia e bergamotit dhe agrumeve shfaqen. Pas një kohe, rozmarina aromatike, livando dhe sherebela i shtohen notave kryesore të parfumit. Thellësia, maskuliniteti dhe sfondi mineral i parfumit i jepen nga paçuli i drunjtë, misku dhe akordi i qelibarit.

    Armani
    3614272865228

    Referencat specifike

    Giorgio Armani - Acqua Di...

    12 500 Lekë