Dolce&Gabbana K EDP (M)

12 500 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
2
out of stock

Dolce Gabbana K (King) është një Fragrancë mashkullore, karizmatike, që nxjerr në dukje tiparet e mashkullit modern.
Kombinimi i portokalleve të kuqe dhe limonave të Siçilisë e bëjnë këtë parfum tepër të freskët dhe ideal për ditët e ngrohta dhe vapën që do na shoqërojë në muajt në vazhdim.
Këtij parfumi i është kushtuar një vëmëndje e veçantë, jo vetëm te përbërësit dhe aroma por edhe te flakoni. Tapa e flakonit është përpunuar manualisht, me shumë kujdes në çdo detaj, për të krijuar një kurorë që simbolizon më së miri emrin e Parfumit.

Referencat specifike

Dolce&Gabbana K EDP (M)

12 500 Lekë