Dior Sauvage EDT (M)

11 900 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
6
out of stock

Një nga fragrancat më të mira dhe më të vlerësuara në vitet e fundit. Parfum i krijuar nga Francois Demachy, i inspiruar nga hapësirat e mëdha dhe të egra, nga qielli me ngjyre blu intens dhe nga shkretëtira e nxehtë.
Fragranca hapet me notat e freskëta të bergamotit të Kalabrisë e ndërthurur me akordet e piperit. Në zemër të fragrancës janë kombinuar notat e piperit të sinchuan dhe piperit të kuq me notat e livandës, vetiverit, patchoulit dhe elemi.
Druri i kedrit i kombinuar me ambroxan dhe labdano, përbejnë edhe mbylljen e parfumit.

Dior

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Dior Sauvage EDT (M)

11 900 Lekë