Calvin Klein In2u EDT (W)

5 500 Lekë

Fragrancë e freskët floreale-frutore. Ideal për përdorim të përditshëm, sidomos gjatë stinëve të ngrohta.

Fragranca hapet me notat e freskëta të bergamotit, pompelmos dhe gjetheve të rrushit të kuq. Në zemër të fragrancës kombinohen notat sensuale të orkideas dhe të kaktusit, që i japin feminilitet parfumit.

Mbyllja karakterizohet nga notat e drurit të kedrit, vanilja e ëmbël dhe nga notat e qelibarit.

Calvin Klein

Referencat specifike

Calvin Klein In2u EDT (W)

5 500 Lekë