• Në ofertë!

Chloe Nomade EDP (W)

8 900 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
  • 75 ml
Sasia
3
out of stock

Chloè Nomade, fragrancë për femrën me vizion të hapur ndaj bukurisë. Femra Chloè ka një sens lirie dhe elegance natyrale, e sigurtë në vetvete dhe intrigante. Chloè Nomade është një përzierje e forcës dhe mirësjelljes.

Fragrancë Floreale, ideale për përdorim të përditshëm dhe për raste të veçanta.

Let the compliments flow!

Chloé

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Chloe Nomade EDP (W)

8 900 Lekë