Calvin Klein Reveal EDP (W)

6 700 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Calvin Klein Reveal Eau de Parfum për femra do të bëhet varësia juaj e re, nga e cila nuk do të jeni të gatshëm të hiqni dorë. 

Një ndjesi magjike që do t'ju magjepsë që në nuhatjen e parë. Fragrancë për përdorim të përditshëm, ideale për tu përdorur në çdo kohë.

Fragranca hapet me kombimin e notave të kripës me piperin e kuq, piperin e bardhe dhe piperin e zi. Në zemër dalin në pahë akordet e ambergris dhe iris që ja lenë vendin bazës, e krijuar nga kashmiri, druri i sandalit, vetiveri dhe myshku.

Aromë drusore dhe pudër, për të nxjerr në pah sensualitetin tek çdo femër.

Let the compliments flow!

Calvin Klein

Referencat specifike

Calvin Klein Reveal EDP (W)

6 700 Lekë