Calvin Klein CK One Gold EDT (unisex)

5 900 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
2
out of stock

Fragrancë Unisex, e freskët me nota drusore. Ideale për tu përdorur çdo ditë, sidomos në stinët e ngrohta.
Notat e hapjes karakterizohen nga një kombinim i berganotit të freskët, fikut dhe sherebelës. Zemra e parfumit krijohet nga notat e jaseminit, vjollcës dhe nerolit. Në mbyllje kemi notat drusore te patchoulit, vetiverit dhe drurit te guaiaço, të cilat i japin intensitet dhe sensualitet kësaj fragrance.
Let the compliments flow!
Calvin Klein

Referencat specifike

Calvin Klein CK One Gold...

5 900 Lekë