Cacharel - Amor Amor EDT (woman)

5 500 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
Sasia
4
out of stock

Një aromë lulesh dhe frutash, ku gjejmë rrushin e zi, zambakun delikat dhe vaniljen sensuale midis të tjerave. Nëse ju pëlqejnë parfumet e ëmbël ky mund të bëjë për ju. I përshtatshëm për përdorim të përditshëm në të gjitha ambientet. Një magnet i vërtetë!

Let the compliments flow!

Cacharel
3360373063703

Referencat specifike

Cacharel - Amor Amor EDT...

5 500 Lekë