Bvlgari Man In Black EDP (man)

  10 400 Lekë

  Shembulli i një arome mashkullore orientale dhe bashkëkohore të cilës nuk mund ti mohohet bukuria dhe karakteri i saj kombinuar me një kohëzgjatje shumë të mirë. Një kombinim perfekt për meshkujt. I krijuar më mjeshtëri nga legjendari Alberto Morillas.

  Bvlgari

  Referencat specifike

  Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

  Shume i mire

  Bvlgari Man in black parfum shume i mire, cilesi e garantuar

  Was this comment useful to you? Yes No

  Bvlgari Man In Black EDP (man)

  10 400 Lekë