• -1 600 Lekë
  • Ruaj 1 600 Lekë

Burberry Weekend for Women EDP (W)

6 300 Lekë
7 900 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Një fragrancë që do ju japi një ndjenjë gëzimi edhe për gjerat më të zakonshme.

Parfum me nota floreale, ideal për përdorim të përditshëm.

Notat e hapjes karakterizohen nga aroma e sherebelës dhe mandarinit. Në zemrën e parfumit kombinohen notat e Iris, farave të pjeshkës, luleve të pjeshkës dhe aroma e trëndafilit të egër.

Në notat e mbylljes mbizotërojnë notat drusore të kedrit, sandalit dhe miskut.

Burberry

Referencat specifike

Burberry Weekend for Women...

7 900 Lekë 6 300 Lekë

Related articles on blog