Burberry London For Men EDT (M)

6 800 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
3
out of stock

Shija, vëmendja në detaje dhe stili i përjetshëm janë karakteristikat që e gjithë bota i ka zili britanikët. Fragranca Burberry London for Men do t'ju çojë në rrugët e ngarkuara të Londrës, të cilat kombinojnë në mënyrë unike dashurinë britanike të traditës dhe një frymë dinamike krijuese.

Aromë erëza orientale

Për burrat karizmatikë

Ideal për përdorim gjatë stinëve të ftohta

Burberry

Referencat specifike

Burberry London For Men EDT...

6 800 Lekë