Bond No. 9 - Nuits de Noho EDP (woman)

17 000 Lekë

Vetëm me porosi, dorëzimi në 10-20 ditë!

Vëllimi
  • 50 ml
Sasia
0

Nuits de Noho nga Bond No.9 është një fragrancë Floreale-Drusore për femra.
Fragrancë ideale për tu përdorur gjatë mbrëmjeve dhe festave, e gatshme tu japi shkëlqimin e duhur.

Parfumi hapet me notat e gjethes së ananasit, mandarinës dhe bergamotit. Në zemër të parfumit janë kombinuar notat e jaseminit dhe drurit të trëndafilit brazilian. Mbyllja e fragrancës është intense dhe sensuale falë notave të patchoulit, vaniljes dhe myshkut.

Bond No.9

Referencat specifike

Bond No. 9 - Nuits de Noho...

17 000 Lekë