Armani Stronger With You EDT (M)

11 500 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
2
out of stock

Aromë për meshkuj, me notat e Piperit Rozë, gështenjës dhe Sherebelës. 

Stronger With You jeton në të tashmen, e formuar nga energjia e modernitetit. I paparashikueshëm, fragranca ju befason me origjinalitetin e saj, ashtu si edhe akordi pikant në notat e sipërme. 

Aroma për meshkuj ka trashëguar një elegancë të sigurt, me mospërfilljen e lehtë të rinisë, të përcjellë në zemrën e tij aromatike. 

Aroma komunikon me sensualitetin: Vanilla Jungle Essence e tymosur bie në dashuri me akordin e gështenjës të veshur me sheqer, duke iu nënshtruar magnetizmit të saj.

Let the compliments flow!

Armani

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Armani Stronger With You...

11 500 Lekë