Afnan Supremacy Not Only Intense Extrait De Parfum (M)

7 900 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
2
out of stock

Afnan Supremacy Jo vetëm Intense - Një aromë që tërheq vëmendjen

Prezantimi

Jeni në kërkim të një arome që nxjerr fuqi, sofistikim dhe intensitet? Mos kërkoni më larg se Afnan Supremacy Jo Only Intense. Ky parfum i mrekullueshëm kombinon freskinë e rrushit te zi, bergamot dhe mollës me notat tokësore të myshkut të dushkut, paçulit dhe livandës, ndërsa notat bazë të ambergris, myshkut dhe shafranit shtojnë thellësi dhe joshje. Le të thellohemi në botën magjepsëse të Afnan Supremacy Not Only Intense.

Afnan Supremacy Not Only Intense - Arti i krijimit të parfumeve

Aromat kanë aftësinë e jashtëzakonshme për të ngjallur emocione, për të krijuar humor dhe për të lënë mbresa të qëndrueshme. Parfumeret ekspertë përziejnë me mjeshtëri përbërës të ndryshëm për të krijuar kompozime unike që magjepsin shqisat tona. Afnan Supremacy Not Only Intense është një dëshmi e mjeshtërisë së krijimit të parfumeve, duke kombinuar elementë të veçantë për të krijuar një aromë intensive dhe komanduese.

Eksplorimi i notave kryesore: rrush pa fara e zezë, bergamot dhe mollë

Përshtypja fillestare e Afnan Supremacy Not Only Intense karakterizohet nga notat vibrante të sipërme të rrush pa fara të zezë, bergamot dhe mollë. Këto shënime punojnë së bashku për të krijuar një shpërthim gjallërues freskie dhe energjie. Rrush pa fara e zezë jep një akorde frutash dhe pak të thartë, ndërsa bergamoti shton një cilësi agrume dhe të shijshme. Nota e mollës jep një aspekt të freskët dhe të lëngshëm, duke rritur tërheqjen e përgjithshme të aromës.

Afnan Supremacy Not Only Intense - Notat e mesme joshëse myshk dushku, paçuli dhe livando

Ndërsa notat e sipërme vendosen, Afnan Supremacy Not Only Intense zbulon zemrën e tij tërheqëse, të përbërë nga myshk lisi, paçuli dhe livando. Këto nota kontribuojnë në kompleksitetin dhe thellësinë e aromës, duke krijuar një përvojë magjepsëse dhe të sofistikuar. Myshk i dushkut shton një dimension prej dheu dhe druri, ndërsa paçuli ofron një cilësi të ngrohtë dhe aromatike. Nota e livandës sjell një prekje freskie, duke balancuar përbërjen me nuancat e saj barishtore dhe lulesh.

Notat bazë magjepsëse: Ambergris, Musk dhe Shafran

Themeli i Afnan Supremacy Not Only Intense qëndron në notat e tij magjepsëse bazë të ambergris, myshkut dhe shafranit. Këta elementë i shtojnë aromës një joshje joshëse dhe sensuale, duke lënë një përshtypje të qëndrueshme. Nota e qelibarit sjell një aromë të ngrohtë dhe detare, ndërsa myshku shton një prekje prej kadifeje dhe kafshërore. Nota e shafranit ofron një pasuri luksoze dhe pikante, duke plotësuar thellësinë dhe kompleksitetin e aromës.

Çlirimi i besimit tuaj: Veshja e Supremacisë Afnan jo vetëm intensive

Afnan Supremacy Not Only Intense është më shumë se thjesht një aromë; është një deklaratë besimi dhe fuqie. Kur vishni këtë aromë magjepsëse, ju nxirrni një ajër autoriteti dhe magnetizmi. Përzierja e saj unike e rrush pa fara të zezë, bergamot, mollë, myshk lisi, paçuli, livando, amberg, myshku dhe shafrani krijon një simfoni harmonike që kërkon vëmendje. Pavarësisht nëse jeni duke shkuar në një takim biznesi ose në një rast të veçantë, Afnan Supremacy Not Only Intense është shoqëruesi i përsosur për të përmirësuar praninë tuaj dhe për të lënë një përshtypje të qëndrueshme.

Konkluzioni

Si përfundim, Afnan Supremacy Not Only Intense është një aromë që tërheq vëmendjen dhe nxjerr vetëbesim. Përzierja e saj e punuar me kujdes e rrush pa fara te zi, bergamot, mollë, myshk lisi, paçuli, livando, ambergris, myshku dhe shafrani krijon një përvojë tërheqëse dhe intensive të nuhatjes. Që nga momenti që do ta hidhni, do të ndiheni të fuqizuar dhe gati për të pushtuar botën. Lëreni Afnan Supremacy Not Only Intense të jetë aroma juaj karakteristike, duke shprehur forcën dhe joshjen tuaj të brendshme.

Afnan

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Afnan Supremacy Not Only...

7 900 Lekë