Acqua Di Parma Rosa Nobile EDP (W)

14 900 Lekë

Niche perfume!

Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
2
out of stock

Zbuloni aromën e sofistikuar të Eau de Parfum Rosa Nobile nga Acqua di Parma, 

një aromë elegante sublime dhe shumë të këndshme që shpreh feminitet dhe sensualitet.

Aroma e parfumit Peonia Nobile nga Acqua di Parma është frymëzuar nga lulja e bozhureve, 

e cila është edhe delikate por edhe e bollshme, elastike por energjike. 

Kjo aromë hapet me notat freskuese dhe me pak 

shije frutash të piperit të zi dhe mjedrës. Shënimet luksoze të bozhures 

vijnë së bashku me barbarozën, trëndafilin turk dhe notat e freskëta të frezias,

ndërsa baza e këtij parfumi është e mbeshtjellur me tone qelibari, patchuli dhe misku.

Referencat specifike

Acqua Di Parma Rosa Nobile...

14 900 Lekë