• Në ofertë!

Yves Saint Laurent - Black Opium EDP (woman)

11 000 Lekë


Fragrancë orientale, me të cilën do të dashuroheni menjëherë, falë feminilitetit dhe sensualitet që do ju përcjelli.
Parfumi hapet me notat e dardhës e përzjerë me aromën e luleve të portokallit dhe piperit të kuq. Zemra është tepër intense, falë notave të kafesë dhe akordeve të jaseminit.
Ndërsa notat e mbylljes karakterizohen nga vanilja e ngrohtë, patchouli dhe qitro.

Ideal për mbrëmje dhe raste të veçanta.

Let the compliments Flow!

Referencat specifike

Yves Saint Laurent - Black...

11 000 Lekë