Versace Bright Crystal Absolu EDP (W)

7 500 Lekë

Vini në dukje sensualitetin dhe elegancën tuaj femërore me Versace Bright Crystal Absolu EDP, i cili duke u lidhur me suksesin e paraardhësit të tij Bright Crystal, paraqet një xhevahir tjetër midis parfumeve më të çmuar. Aromë e shënuar me fruta-lule, version më intensiv i EDT Versace Bright Crystal. Parfumi u krijua në 2013 nga parfumeri Alberto Morillas.

Përbërja e parfumit:

Akordet e jashtëzakonshme të akullta në fillim të këtij parfumi kombinohen me tonet e freskëta dhe paksa me lule të yuzu agrumeve dhe shegës së ëmbël. Zemra me lule e përbërjes fsheh thelbin e bozhureve të freskëta, manjolës kokëfortë dhe lotusit të ëmbël, të pasuruar me mjedra me lëng. Baza me qelibar të ngrohtë dhe misk të bardhë sensual dhe dru sofër.

Versace
8011003818174

Referencat specifike

Versace Bright Crystal...

7 500 Lekë