Roberto Cavalli Paradiso Azzurro EDP (W)

7 000 Lekë
Vëllimi
  • 75 ml
Sasia
0
out of stock

Paradiso Azzurro është një fragrancë floreale për femra, e hedhur në treg neë vitin 2016. Fragranza është krijuar nën kujdesin e parfumierit Louise Turner.

Hapja e parfumit karakterizohet nga notat e livandës dhe bergamotit, të ndjekura nga notat e jaseminit të egër, mollës, tuberozës, pjeshkës dhe trëndafilit, që përbëjnë edhe zemrën e kësaj fragrance. Mbyllja e parfumit është realizuar me kombinim e notave drusore të amberwood, sandalit, drurit te kashmirit me vaniljen

Referencat specifike

Roberto Cavalli Paradiso...

7 000 Lekë