• -10%
  • Ruaj 10%

Roberto Cavalli - Nero Assoluto EDP (W)

7 560 Lekë
8 400 Lekë

Fragrancë floreale-drusore për femra. Eau de Parfum Nero Assoluto ështe një fragrancë që ju ofron një cilësi dhe sensualitet.

Flakoni i kësaj fragrance është flakoni tipik Roberto Cavalli, por kësaj here i veshur me një të zezë totale, me disa thyerje në ngjyrë ari.

Fragranca hapet me notat e këndshme të orkideas, të kombinuara me nota frutore. Në zemër të parfumit do të gjejmë notat e ngrohta të vaniljes, që i japin ëmbëlsi dhe intensitet fragrancës. Karakteristika që i gjejmë edhe në mbyllje, falë kombinimit të notave të ndryshme drusore, ku mbizotëron druri i ebanos.

Referencat specifike

Ndoshta mund të të pëlqejë edhe

Roberto Cavalli - Nero...

8 400 Lekë 7 560 Lekë