Michael Kors - Sexy Ruby EDP (woman)

8 800 Lekë

Sexy Ruby, Fragrancë e hedhur në treg në vitin 2017. Një parfum modern dhe tepër sensual. Në krijimin e kësaj fragrance, Michael Kors, ka bërë të mundur që emri ti përshtatet më së miri parfumit, duke e vendosur në një flakon në formë rubini dhe duke kombinuar përbërësit për të nxjerrë një aromë sensuale.

Hapja e parfumit karakterizohet nga notat frutore të mjedrës të ndjekura nga aroma e petaleve të trëndafilit, jaseminit dhe të zambakut që bëjnë edhe zemrën e këtij parfumi. Në mbyllje, sensualitetin këtij parfumi ja jep druri i kashmirit.

Referencat specifike

Michael Kors - Sexy Ruby...

8 800 Lekë