Michael Kors - Coral EDP (woman)

7 300 Lekë

Coral nga Michael Kors është një fragrancë e kategorisë Floreale,por e veçanta është se në këtë fragrancë janë përdorur po aq edhe notat e frutave dhe ato drusore. Parfumi është hedhur në treg në vitin 2015.

Në notat e hapjes së kësaj fragrance kombinohen aromat e mandarinit, pompelmos së kuq, rrushit të zi, piperit të kuq dhe limonit. Zemra e parfumit është krijuar me notat e jaseminit, luleve të portokallit, tuberozës dhe LAmpone. Mbyllja e parfumit ka nota drusore falë përdorimit të drurit të sandalit dhe kedrit të kombinuara me miskun e bardhë dhe ambroxan (substancë molekulare e përdorur gjerësisht në parfumeri).

Referencat specifike

Michael Kors - Coral EDP...

7 300 Lekë