GUERLAIN Aqua Allegory Flora Salvaggia EDT (woman)

  11 000 Lekë

  Flora Salvaggia është pjesë e koleksionit të Guerlain Aqua Allegoria. Një përzierje e disa shënimeve përreth një përbërësi kryesor: Bergamotit, një agrum i çmuar, "Ari i Gjelbër i Kalabrisë". 

  Flora Salvaggia është evokon një hapësirë ​​me lule të egra dhe poezinë e aromave të tyre.  Flora Salvaggia mishëron shpirtin e një tufë lulesh të egra mbi një re Misku të Bardhë. 

  Dezajni i pastër dhe i rafinuar i rrjetës së artë të shishes është një prekje klasi që e dallon nga flakonët e parfumeve të zakonshëm. 

  Guerlain

  Referencat specifike

  GUERLAIN Aqua Allegory...

  11 000 Lekë