Giorgio Armani - Acqua Di Gioia EDP (woman)

  9 900 Lekë

  Uji është elementi më i fuqishëm në tokë. Acqua di Gioia me siguri do t'ju emocionojë duke ju përkëdhelur nga notat e jaseminës që do t'ju percjellin atmosferën e mesdheut. Aromë e freskët verore e përshtatshme për përdorim të përditshëm në çdo ambient. Në hapje ndihen menjëherë agrumet e lëngshme forca e të cilave balancohet më pas nga tonet e buta të luleve të bardha të jaseminës të cilat do ju bëjnë të lundroni në një valë freskie. Në mbyllje kjo aromë kaq delikate pasurohet nga aroma e kedrit dhe sheqerit të papërpunuar.

  Armani

  Referencat specifike

  Giorgio Armani - Acqua Di...

  9 900 Lekë