Emporio Armani Because It's You EDP (W)

10 200 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
Sasia
2
out of stock

Përsosmëria? Ndoshta nuk ka qenë kurrë kaq afër. Because It's You është një parfum plot hare, butësi dhe shkëlqim. Femra që përdor këtë parfum është e guximshme dhe e aftë për qenë në qëndër të vëmëndjes. Një parfum shumë femëror dhe sensual që ngacmon fuqinë e joshjes.

Përbërja e parfumit:

Aroma hapet me një mjedër të pjekur shijshëm të kombinuar me neroli. Në zemër është e pamundur të mos vëresh esencën e rafinuar të trëndafilit. Përshtypja e përgjithshme mbyllet nga vanilja e ëmbël, e cila kombinohet me miskun e bardhë për ti dhënë një sensualitet tepër të thellë.

Armani
3605522041004

Referencat specifike

Emporio Armani Because It's...

10 200 Lekë