Elizabeth Arden - Beauty EDP (woman)

  4 500 Lekë

  Elizabeth Arden Beauty EDP (woman)

  Fragrancë floreale, e cila do ju bëj të ndiheni mirë dhe në humor gjatë gjithë ditës, falë optimizmit që aroma e saj shpreh.
  Në përbërjen e këtij parfumi ndihet kryesisht në notat e hapjes bergamoto dhe irisi. Në notat e zemrës mbizotëron orkidea dhe xhinxhëri, ndërsa notat e mbylljes karakterizohen nga misku, druri i sandalit dhe ambra.

  Ideal për përdorim të përditshëm.

  Referencat specifike

  Elizabeth Arden - Beauty...

  4 500 Lekë