Dolce & Gabbana - Velvet Mimosa Bloom EDP (woman)

  15 600 Lekë

  Velvet Mimosa Bloom zbulon shkëlqimin natyror dhe ndriçues të luleve të mimozës, një lule e zgjedhur për të festuar gratë.

  Aroma e freskët e luleve dominohet nga lulja më e çmuar e luleve të mimozës, e cila merret vetëm nga lulet e mimozës, të zgjedhura me dorë një nga një. Kjo mban intensitetin më të pastër të luleve dhe evokon feminitet dhe butësi të sofistikuar. Pastërtia dhe qëndrueshmëria e luleve të mimozës bashkohen së bashku me butësinë dhe strukturën e pasur të gjetheve absolute dhe vjollcë të narcisit. Hapja e parfumit është një kombinim i vajrave të çmuar të agrumeve të mandarinës dhe bergamotit, së bashku me vajin e nerolit që sjellin në jetë ngrohtësinë e pranverës mesdhetare.

  737052968148

  Referencat specifike

  Dolce & Gabbana - Velvet...

  15 600 Lekë