Chloe Roses de Chloe EDT (W)

8 500 Lekë
Vëllimi
  • 50 ml
Sasia
1
out of stock

Buqetat me trëndafila, romanca dhe bukuria femërore nuk dalin kurrë nga moda. Ashtu si dhe Chloé Roses de Chloé, i cili përmban aromën e qindra petaleve të trëndafilit të Damaskut. Kjo përbërje unike aromatike thekson në mënyrë të përkryer hijeshinë tuaj. Aromë e freskët me lule për gratë simpatike dhe elegante. Parfum ideal për përdorim të përditshëm.

Në fillim do të përmbyteni nga shënime të freskëta të bergamotit, limonit dhe lajçit të ëmbël. Pas disa çastesh, zemra delikate me lule e trëndafilit të Damaskut zbulohet, e mbështjellë me akorde manjole, dru kedri dhe frutave me lëng. Baza e aromës përbëhet nga nota misku, qelibari dhe druri që perceptohen në lëkurë edhe pas shumë orësh.

Chloé

Referencat specifike

Chloe Roses de Chloe EDT (W)

8 500 Lekë