• Në ofertë!
  • -1 600 Lekë
  • Ruaj 1 600 Lekë

Chloe - Nomade EDP (woman)

8 000 Lekë
9 600 Lekë

Chloè Nomade, fragrancë për femrën me vizion të hapur ndaj bukurisë. Femra Chloè ka një sens lirie dhe elegance natyrale, e sigurtë në vetvete dhe intrigante. Chloè Nomade është një përzierje e forcës dhe mirësjelljes.

Fragrancë Floreale, ideale për përdorim të përditshëm dhe për raste të veçanta.

Let the compliments flow!

Chloé

Referencat specifike

Chloe - Nomade EDP (woman)

9 600 Lekë 8 000 Lekë