Carolina Herrera - Carolina Herrera EDP (Woman)

9 600 Lekë

Parfumi Carolina Herrera nga Carolina Herrera, eleganca, sofistikimi dhe stili i markës Carolina Herrera shfaqet plotësisht në këtë parfum me të njëjtin emër. Është aroma perfekte për t’u hedhur çdo ditë dhe hapet fuqimisht me tuberozë të rafinuar dhe jasemin. Baza përbëhet nga drurë qelibari. Ky parfum u prezantua për herë të parë në 1988.

Ky parfum ishte aroma e parë e lëshuar nga shtëpia e markës. Me kalimin e kohës, kompania ka lëshuar mbi 100 aroma që mbajnë një trashëgimi të shkëlqyer. Ky parfum u zhvillua nga Rosendo Mateu, Carlos Benaim dhe Clement Gavarry.

8411061061701

Referencat specifike

Carolina Herrera - Carolina...

9 600 Lekë