Calvin Klein - Eternity Summer 2020 For EDP (W)

  6 200 Lekë

  Fragrancë e re, verore, nga Calvin Klein. Eternity Summer 2020 Limited Edition për femra është fragranca ideale për të kaluar sa më këndshëm, me vetveten dhe personat e tjerë, ditët e ngrohta të verës.
  E hedhur ne treg në 2020, parfumi është ne versionin Limited Edition.

  Parfum i freskët, me raportin më të mirë cilësi-çmim.

  Let the compliments flow!

  Calvin Klein
  3614229376814

  Referencat specifike

  Calvin Klein - Eternity...

  6 200 Lekë