Calvin Klein - Eternity EDP (woman)

  6 900 Lekë

  Eternity nga CK është një fragrancë me një sukses të jashtëzakonshëm. I hedhur në treg në vitin 1988, Eternity vazhdon edhe në ditët sotme të jetë një parfum tejet i pëlqyer dhe i përdorur. Një kombinim i veçantë që nxjerr në pah bukurinë në çdo kohë.

  Fragranca është krijuar me kombinim e notave të mandarinës dhe sherebelës në hapje, të ndjekura nga notat e zambakut dhe narcisos në zemër dhe në mbyllje kombinohen druri i sandalit, patchouli dhe qelibari.

  Calvin Klein

  Referencat specifike

  Calvin Klein - Eternity EDP...

  6 900 Lekë