Calvin Klein - Beauty EDP (woman)

5 900 Lekë

Calvin Klein Beauty është sinonim i elegancës së rafinuar dhe bukurisë së përjetshme. Aromë elegante me lule për femrën e pjekur dhe me vetëbesim. I përshtatshëm për përdorim të përditshëm.

Përbërja e parfumit:

Në fillim, do të hipnotizoheni nga akordet e qelibarit të cilat i japin përbërjes një ton jashtëzakonisht joshës. Në zemër fshihet jasemini shumë femëror, i plotësuar me akorde të ngrohta prej druri kedri në bazë.

Calvin Klein
3607342137172

Referencat specifike

Calvin Klein - Beauty EDP...

5 900 Lekë