Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique EDP (W)

11 000 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Zbuloni aromën e luleve të çmuara të tuberozës, simboli mistik i sensualitetit. Lulet e bardha janë të fshehura në ujin e parfumit Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique, i cili ndërthur notat me lule dhe fruta me një rezultat jashtëzakonisht magjepsës. Aromë lulesh dhe frutash për femrat që duan të ndihen joshëse, mjaft i përshtatshëm për përdorim në mbrëmje.

Përshkrimi i parfumit:

Për shkak të aromës së saj intensive, tuberoza e çmuar ka magjepsur shumë kultura gjatë shekujve. Dhe gjithashtu spikat mrekullisht në parfumin Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique, ku bashkohet me akordet e rrushit të zi dhe vaniljes.

Bvlgari
783320409592

Referencat specifike

Bvlgari Splendida Tubereuse...

11 000 Lekë