Bvlgari - Splendida Rose Rose EDP + Silk Headband (woman)

  10 300 Lekë

  Ky parfum mishëron në mënyrë të përsosur magjepsjen dhe përsosjen e bizhuterive të shkëlqyera Bulgari. Trëndafili Turk dhe trëndafili prelude. Shishja e pastër dhe arkitektonike në formë 'dekolte' interpreton idealisht sensualitetin e aromës.

  Shënimet kryesore: Trëndafili Turk dhe Blackberry

  Shënime të zemrës: Prelude Rose

  Shënimet bazë: Patchoul

  Bvlgari
  783320920868

  Referencat specifike

  Bvlgari - Splendida Rose...

  10 300 Lekë