Bvlgari Splendida Iris D'Or EDP + Silk Headband (woman)

12 600 Lekë
Vëllimi
  • 100 ml
Sasia
0
out of stock

Set dhuratë Bvlgari Iris D'OR EDP 100ml + shall mëndafshi.

BVLGARI IRIS D’OR është si një vello prej mëndafshi, e larë me substanca fisnike dhe natyrore të ndriçuara nga një aurë luksoze e artë, në imazhin e lules që e frymëzoi atë.

Bvlgari
783320920851

Referencat specifike

Bvlgari Splendida Iris D'Or...

12 600 Lekë