Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight EDP 75 Ml + EDP 15 Ml + Cosmetic Bag (Woman)

  11 500 Lekë

  Mbyllni sytë dhe imagjinoni një kopsht lulesh plot lule më të bukura. Pikërisht ky është parfumi i sprejit të trupit për gratë Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight, i cili me notat e tij me lule do të ndriçojë çdo ditë.

  Aromë e lulesh dhe misku për femrat me një shpirt romantik. Parfum i përshtatshëm për përdorim të përditshëm

  Bvlgari
  783320411816

  Referencat specifike

  Bvlgari Rose Goldea Blossom...

  11 500 Lekë