Bvlgari - Omnia Crystalline EDT (woman)

  8 400 Lekë

  Pastërtia e kthjellët dhe transparenca e kristaleve verbon dhe frymëzon edhe parfumierët. Dhe kjo është arsyeja pse u krijua Bvlgari Omnia Crystaline. Transparenca kristaline shprehet në mënyrë të përsosur nga notat e luleve të lotusit dhe së bashku me përbërësit e tjerë krijon një përbërje aromatike verbuese. Aromë delikate prej druri me nota lulesh. Ideal për përdorim gjatë ditës dhe në muajt e verës.

  Përbërja e parfumit:

  Në fillim, shqisat tuaja do të magjepsen nga dardha e freskët nashi dhe notat e bambusë. Pas disa çastesh lotusi me transparencën e tij të pastër del në pah. Në fazën e fundit, druri i balsas dhe kremoziteti i tij do t'ju mbajnë shoqëri për një kohë të gjatë.

  Bvlgari
  783320922565

  Referencat specifike

  Bvlgari - Omnia Crystalline...

  8 400 Lekë