Bvlgari - Goldea The Roman Night EDP (woman)

  10 200 Lekë

  Me GOLDEA THE NIGHT ROMAN, BVLGARI është duke shkruar një kapitull të ri: një Chypre Floral Musky. Një aromë me një nënshkrim më bashkëkohor për gratë që e konsiderojnë karakterin e tyre të guximshëm tërheqës dhe intrigues. Aroma evokon qytetin e përjetshëm dhe energjinë e tij të zhurmshme ngulitur në netët e tij. Ajo mishëron perëndeshën e re të natës, një grua spontane dhe instiktive që qëndron pranë zgjedhjeve të saj.

  Bvlgari
  783320479151

  Referencat specifike

  Bvlgari - Goldea The Roman...

  10 200 Lekë