Burberry Body EDP (W)

7 500 Lekë
Vëllimi
  • 85 ml
Sasia
3
out of stock

Ndikohuni nga sensualiteti femëror i përqendruar në Burberry Body. Ai do t'ju pushtojë si përkëdhelja e xhaketës së butë Burberry në lëkurën tuaj. Aromë druri e përjetshme për femrën moderne dhe elegante.

Ideal për tu hedhur gjatë ditës.

Përbërja e parfumit:

Në fillim ekziston një kombinim i pjeshkës së ëmbël, frezias dhe absintës. Një moment më vonë, akordet e luleve sensuale të irisit dhe trëndafilit ndihen më shumë, të cilave druri i sandalit i jep thellësi dhe një ngrohtësi të butë. Baza, e përbërë nga një nuancë vanilje, qelibari, misku intensiv dhe druri delikat i kashmirit, i jep të gjithë përbërjes një delikatesë të sofistikuar dhe një aureolë të feminitetit joshës.

Burberry
3614226905376

Referencat specifike

Burberry Body EDP (W)

7 500 Lekë